eJämsä kuvake

Alla olevassa listassa ovat osallistuvan budjetoinnin jatkoon päässeet ideat. Kaikki jatkoon päässeet ideat toteutetaan. 
 
Eniten ääniä saaneet ehdotukset:

Ehdotuksen teema:
Harrastaminen ja vapaa-aika

Ehdotuksen yhteenveto:
Ei äänestetä portaalissa. Hyväksytty.

Päätosperustelut:
Tämä idea on toteutettavissa osittain. Osbun määräraha ei riitä kaikkien leikkikenttien valaistuksen kuntoon laittamiseen, mutta leikkikenttiä käydään läpi ja tutkitaan, mihin valaistuksen lisääminen on mahdollista.

Ehdotuksen kuvaus:
Kaikille leikkikentille valaistus kuntoon. Talvet ja lumikausi lyhentynyt, jolloin hiekkalaatikkokelejä on suurin osa vuodesta. Lapsia pelottaa mennä pilkkopimeälle leikkikentälle, jonka käytölle ei ole muuta estettä kuin valojen puuttuminen. Muutenkin leikkikenttiä voisi aktiivisesti päivittää.

Ehdotuksen teema:
Mukava ja turvallinen arki

Ehdotuksen yhteenveto:
Ei etene äänestykseen. Hyväksytty.

Päätosperustelut:
Tämä idea on toteutettavissa osbun määrärahalla. Ideoiden toteutustavasta neuvotellaan eri tahojen kanssa ennen varsinaista toteutusta.

Ehdotuksen kuvaus:
Koskenpään satama/vierasvenelaiturin ranta kaipaisi pientä kunnostusta. Jos nykyinen tulipaikka (kaivonrengas) ei enää ole käytettävissä, niin rannalle voisi tuoda kuitenkin vaikka keinun (vrt. Koskentien jalkakäytävä) tai pienen pöydän ja penkin. Satamassa voisi olla myös opastetaulu, josta näkyy mitä palveluita kylässä on sekä esimerkiksi Wanhan Witosen reittikartta. Kukkaistutuksella / kukkapadalla voisi saada myös lisää viihtyisyyttä. Kunnan järjestämä matonpesupaikka on miltei sataman välittömässä läheisyydessä, voisiko maisemaa avartaa hiukan (rannan raivaus)? Kohteet sijaitsevat os. Meijeritie, Koskenpää

Ehdotuksen teema:
Ympäristö, luonto ja kaupunkitila

Ehdotuksen yhteenveto:
Ei etene äänestykseen. Hyväksytty.

Päätosperustelut:
Tämä idea on toteutettavissa osbun määrärahoilla. Idean toteutustavasta neuvotellaan eri tahojen kanssa ennen varsinaista toteutusta.

Ehdotuksen kuvaus:
Koskenpään koululle ei ole ajo-opastusta, samoin koulu -kyltti puuttuu tämän arvokkaan rakennuksen seinästä. Kunnan omistaman Kuntalan seinästä myös. Nyt olisi aika laittaa julkisiin rakennuksiin opasteteet paikoilleen.